Ons helpen

Helpen kan op verschillende manieren.

Doneren? Dat kan!

Bij VZW Dieren In Nood staat het welzijn van dieren altijd voorop. Onze organisatie biedt een veilige haven voor dieren die nergens anders heen kunnen en geeft hen de aandacht en verzorging die ze verdienen, inclusief voeding, onderdak, medicijnen en liefdevolle aanrakingen. Onze deskundigheid, ervaring en toewijding maken het mogelijk om dieren een tweede kans te geven.

Het bieden van opvang, verzorging, behandeling, revalidatie en zorg voor onze dieren is kostbaar. Wil je ons steunen en de dieren die het het meest nodig hebben helpen? Doneer vandaag nog en maak een verschil in het leven van deze dieren!

Rekeningnr.: BE05 7340 3271 5075
BIC: KRED BEBB

Vrijwilliger worden

Als vrijwilliger bij ons asiel heb je de mogelijkheid om bij te dragen aan de verzorging van de dieren. Of het nu gaat om honden of katten, jouw hulp is altijd welkom. Als je geïnteresseerd bent in beide soorten dieren, dan zal ons team je inzetten op de plek waar de nood het hoogst is. Het is belangrijk om te weten dat als vrijwilliger bij ons asiel, je een cruciale rol speelt in het verbeteren van de levenskwaliteit van de dieren in onze zorg. Je zult de kans krijgen om samen te werken met andere enthousiaste vrijwilligers en ons team, en samen zullen jullie zorg dragen voor de dieren in ons asiel.

Materiaal doneren

Mensen geven vaak de voorkeur aan materiële donaties in plaats van financiële donaties, en ook in dit geval kunt u ons enorm helpen!

Wil je graag weten welke spullen we wel en niet kunnen gebruiken?

Schenkingen & legaten

Wil je ons graag helpen door VZW Dieren in Nood op te nemen in je testament? Of wil je graag goederen nalaten aan ons asiel, dan kun je alle info hieronder terugvinden.

Pleeggezin worden

Als pleeggezin neemt u de zorg op van een diertje dat bij ons in het asiel ondergebracht wordt en extra zorgen nodig heeft.

Veelal betreffen dit katjes, soms ook hondjes.