VZW Dieren In Nood |
Groene Zorg

VZW Dieren in Nood en Dino’s groene zorg willen samen de handen in elkaar slaan om mensen met een beperking activiteiten aan te bieden in de dagelijkse professionele werking van het asiel, hetgeen een zeer brede waaier van activiteiten met zich meebrengt.

Welkom bij Dino's Groene Zorg

We zijn een team van gepassioneerde begeleiders die op zoek gaan naar inclusie voor mensen met een beperking. Met een grote glimlach, een goed humeur en de juiste kennis staan we dag in, dag uit klaar om onze zorgboeren en zorggasten te begeleiden.

Visie Dino's Groene Zorg

Dino’s Groene Zorg bevordert de inclusie van personen met beperkingen door activiteiten aan te bieden op basis van het burgerschapsmodel, dat uitgaat van mogelijkheden, persoonlijke autonomie en kwaliteit. Ons team hecht veel waarde aan samenwerking, respect en vernieuwing. Zorgboeren en zorggasten kunnen deelnemen na een individueel gesprek om een ​​kwalitatieve dagbesteding op maat te krijgen.

Dino's Groene Zorg
Takenpakket VZW Dino

Het takenpakket

In het dierenasiel is geen dag hetzelfde! Onze helpers zullen van dag tot dag variërende taken krijgen. Niet tegenstaande zijn deze taken rechtstreeks verbonden met onze diertjes en de accommodaties van de dieren. Hierdoor verdelen we de dag in twee, zo zullen onze zorggasten in de voormiddag instaan voor de verzorging van de dieren en in de namiddag voor het onderhoud van hun verblijf.