Hoe kan u helpen

Voor de dagdagelijkse taken bij de diertjes hebben wij nog steeds nood aan helpende handjes!
Honden uitlaten en hun hok zuiver maken, poesjes een zuivere kattenbak geven en zuivere dekentjes, de diertjes eten geven, medicatie, noem maar op.
Maar ook mensen die de was willen doen en het onderhoud van de speelweiden en infrastructuur zijn van harte welkom!

We vragen wel dat de mensen wekelijks op een vaste dag en een vast uur beschikbaar zijn voor hun hulp in het asiel en hierin betrouwbaar zijn.

Ook zoeken we helpende handjes voor het zwerfkattenproject. Dat houdt in dat men kooien uit moet gaan zetten om wilde katjes te vangen, de kooien op te gaan halen wanneer de mensen je bellen zodat het katje in het asiel gesteriliseerd kan worden en naderhand het katje weer op zijn plek gaan uitzetten.

Of ben je wekelijks op een paar vaste dagen na elkaar beschikbaar en ga je graag met honden om en heb je al war ervaring met honden op zak? Dan ben je misschien ideaal om mee te draaien in ons hondenvangersteam!

Uiteraard zijn wij ook blij met financiele steun, daar wij vaak hoge dierenartskosten te betalen hebben, naast alle andere lopende kosten die samenhangen met het opvangen van beestjes zoals poetsproduct, kattenzand, honden en kattenvoeding, ontworming en ontvlooiing, maar ook electriciteit en waterkosten, etc . Moest U ons daarbij willen helpen, ons rekeningnummer is KBC BE05 7340 3271 5075.

Materiaal zoals vuilniszakken, poetsproduct, afwasmiddel, wasmiddel, kattenzand, katteneten,.. zijn ook van harte welkom!

Met dekens en tapijten kunnen we echter niet zoveel doen..

Indien u ons wilt helpen of denkt te kunnen helpen, horen we het graag!
info@vzwdiereninnood.be